Home Over Foibos Waarom Metingen Nieuws Referenties Contact Voorwaarden

Over Foibos


Verklaring van de naam Foibos.

Hiervoor moeten we naar het begin van de Griekse mythologie.
Zeus kreeg 2 kinderen bij Leto, een dochter van de titaan Koios: Foibos Apolloon, (later beter bekend als Apollo) en Artemis.
Foibos is de god van Welvaren en Ordening,en hij is ook de beschermheer van de wet, en van al wat goed en schoon is in de natuur en in de mensenwereld. Artemis, zijn zuster, was eveneens een beschermende en heilbrengende godin. Zij schonk het frisse bloeiende leven der natuur.
(bron: Griekse mythen en sagen, geschreven door Gustav Schwab).

Het bedrijf.

De naam geeft al aan wat doel en missie van het bedrijf is: Het bewust maken van de gevaren in de woon- en werkomgeving, en het creŽren van een gezonde leef- en werkomgeving op een zo natuurlijk mogelijke manier.
Foibos is een gespecialiseerd bedrijf in Stralingsmetingen en het leveren van luchtzuiveringsapparatuur en waterzuiveringsapparaten, Gevestigd in Groningen, Schubertlaan 62 loog.
Aan de hand van de uitkomsten van de metingen, die in het rapport worden weergegeven, zal er een advies gegeven worden voor het verbeteren van de woon- en/of werkomgeving. Tevens kan Foibos als tussenpersoon naar bedrijven fungeren, die de straling kunnen afschermen en de luchtkwaliteit aanzienlijk kunnen verbeteren. Ook is het mogelijk om zelf materialen van Foibos te betrekken, met de daarbijhorende adviezen. De prijzen blijven hetzelfde als van andere leveranciers, echter wordt er door Foibos een selectie gemaakt die voor u van toepassing is. Dus geen tijdverspilling voor het zoeken op Internet, en een gegarandeerd goed en uitgetest product. De producten kunnen uiteenlopen van stralingswerend behang, netvrijschakelaars, stralingsvrije flex buis, stralingsarme telefoons en babyfoon, headset voor mobiele telefoon en een huisautomatisering door middel van Domotica
De adres gegevens: Foibos Binnenklimaat Schubertlaan 62 9722 LD Groningen Tel 06-33727550 KvK.01141586
De adres gegevens via Zoeken.nu, de bedrijvengids van Nederland